Bezig met laden...

Logboek

Enstrom verkoopt vier 280FX helikopters aan het Peruaanse leger

Enstrom verkoopt vier 280FX helikopters aan het Peruaanse leger

Enstrom is verheugd om de ondertekening aan te kondigen van nieuwe koopovereenkomsten met het Peruaanse leger voor vier 280FX-trainingshelikopters. Het Peruaanse landleger kocht twee helikopters en de Peruaanse luchtmacht kocht er ook twee. Deze helikopters zullen een aanvulling vormen op de respectievelijke trainingsvloten van beide diensten, die al meerdere Enstrom-helikopters omvatten. 

"We hebben het Peruaanse landleger sinds de jaren negentig voorzien van trainingshelikopters", zegt Dennis Martin, Chief Commercial Officer van Enstrom. "We zijn er trots op dat we een vertrouwde partner blijven bij het helpen opleiden van weer een nieuwe generatie piloten." 

De huidige samenwerking van de Peruaanse luchtmacht met Enstrom is relatief nieuw. De luchtmacht van het Zuid-Amerikaanse land kocht in 2020 twee Enstrom-helikopters en in 2022 nog twee. 

"Ze hebben onze helikopters aan een zeer competitieve evaluatie onderworpen", zei Martin. "Uiteindelijk presteerde de 280FX van Enstrom het beste in de veeleisende hete en hooggelegen omgeving van Peru. We kijken ernaar uit om de luchtmacht te helpen bij het voltooien van de overgang van hun vloot naar Enstrom." 

De 280FX heeft bekendheid verworven als de belangrijkste militaire trainingshelikopter met zuigermotoren ter wereld. De nieuwste modellen zijn state-of-the-art, met ASPEN EFIS-systemen, Garmin-avionica en Lycoming-motoren van 225 pk met turbocompressor.

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *