Bezig met laden...

Logboek

Bell benoemd Danny Maldonado als Chief Commercial Officer

Bell benoemd Danny Maldonado als Chief Commercial Officer

Bell Helicopters heeft Danny Maldonado aangesteld als Chief Commercial Officer. Danny is verantwoordelijk voor alle wereldwijde verkoop van commerciële helikopters, naverkoop-oplossingen en klantenservice van Bell, en de Bell Training Academy. Eerder was Danny negen jaar lang president en CEO van Textron Financial Corporation.

Voor hij leiding gaf aan Textron Financial, was Maldonado sinds 2012 Executive Vice-President Sales & Marketing bij Bell Helicopters. Hij leidde belangrijke ontwikkelingsinitiatieven bij Bell, zoals verbeterde verkoop- en marketingprogramma's, de integratie van diverse klantenondersteuningsactiviteiten en uitbreiding van financieringsmogelijkheden voor internationale klanten. Danny heeft meer dan 30 jaar ervaring in leidinggevende functies op het gebied van verkoop, bedrijfsontwikkeling, klantenondersteuning en financiën bij Textron / Bell. 
 
Danny zal aanwezig zijn op de komende HAI Heli-Expo 2024 in Anaheim, Californië om Bell te vertegenwoordigen in zijn nieuwe rol als baas van de Commercial Business Sales. 
 
"Ik ben verheugd om terug te keren naar HAI Heli-Expo als Chief Commercial Officer van Bell Helicopters, waar ik leiding geef aan een functie waar ik een groot deel van mijn carrière aan heb gewijd. Bell zal zijn veelzijdige civiele producten en naverkoop-oplossingen presenteren, en ik kijk ernaar uit om opnieuw in contact te komen met Bell's klanten en partners op 's werelds grootste commerciële rotorcraft-beurs."

0 Reactie(s)

Laat reactie achter....

Uw email adres zal niet gepupliceerd worden, u dient enkel uw reactie te valideren. Verplichte velden worden aangeduid met *